Jolly Cola er med i filmen ”Den Bedste Mand”, der ruller over biograflærredet denne sommer. Det er historien om den legendariske danske bokser Jørgen ’Gamle’ Hansen og hans elskede kone Hanne – manager og kone i et.

Vi er stolte af dette og vil fejre det med en konkurrence, hvor du kan vinde hårdtslående præmier.

PRÆMIER
10 x boksesæt m/boksesæk og handsker
50 x 2 bio-billetter til ”Den Bedste Mand”
100 t-shirts med Jolly Cola logo

SÅDAN GØR DU
Køb Jolly og sms et foto af din bon. Skriv ”JOLLY” og send til 1272 (alm. sms-takst)

HELD & LYKKE

Det med småt
Konkurrencen gælder i perioden fra 23. juni 2017 til og med 13. august 2017. Konkurrencen afholdes af A/S Bryggeriet Vestfyen. Medarbejdere hos A/S Bryggeriet Vestfyen og bryggeriets samarbejdspartnere må ikke deltage. Det koster alm. sms takst at deltage via mms. Du kan kun deltage én gang pr. bon. Der udtrækkes vindere ugentligt i konkurrenceperioden, første gang i uge 27, og vinderne får direkte besked. A/S Bryggeriet Vestfyen er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl eller for indlæg, der er gået tabt, og/eller ikke er modtaget, beskadigede eller forsinkede, eller som ikke har kunnet sendes på grund af tekniske fejl eller enhver anden årsag, som arrangøren ikke er herre over. Ved mistanke om snyd har A/S Bryggeriet Vestfyen ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse betingelser. Indsendte kvitteringer dateret før 23. juni 2017 og efter 13. august 2017 indgår ikke i konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at A/S Bryggeriet Vestfyen og bryggeriets samarbejdspartnere må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for administration af konkurrencen. Når konkurrencen er slut, vil personoplysningerne blive slettet.

A/S Bryggeriet Vestfyen vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger. Du har altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes før konkurrencen er gennemført, vil du ikke længere være berettiget til at deltage i konkurrencen, og A/S Bryggeriet Vestfyen vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger. Du har også en lovfæstet ret til gratis, en gang hver kalenderår, efter en skriftlig underskrevet anmodning stilet til A/S Bryggeriet Vestfyen, at blive informeret om hvilken personoplysninger om dig, som A/S Bryggeriet Vestfyen har, og hvordan disse data behandles. Du har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som A/S Bryggeriet Vestfyen behandler. For yderligere information eller spørgsmål til konkurrencen, kontakt A/S Bryggeriet Vestfyen på tlf.: +45 64 71 10 41 eller marketing@bvmail.dk.