A/S Bryggeriet Vestfyen lancerer fem nye øl

I mange år har der været stille for Bryggeriet Vestfyens eget brand, Vestfyen, men det er slut nu. Bryggeriet har netop lanceret fem helt nye øl ved grænsehandlen i Fleggaard, og de tror, at de nye opskrifter og iøjnefaldende design vil lokke folk til at smage øllene.

 

Store ændringer for bryggeriet i Assens

Bryggeriet Vestfyen blev i 2021 opkøbt af den finske bryggerikoncern, Olvi Group, og siden da er der sket store ændringer for Danmarks 4. største bryggeri, som ligger i Assens. Jette Andersen trådte til som administrerende direktør i februar 2023, og der har været fart på lige siden.

”Vi har vores eget brand, Vestfyen, som rigtig mange forbrugere faktisk kender, men vi fandt ud af, at vi var nødt til at gøre noget ved brandet, så det ikke druknede i mængden af alle de andre brands, som er på markedet”, fortæller Jette Andersen.

Udover Vestfyen er bryggeriet også kendt for brands såsom Willemoes, Frejdahl og Indslev Bryggeri, og det vil bryggeriet gerne slå et slag for. Derfor fremgår denne information også på de nye varianter, som nu findes i handlen.

Ved hjælp af analyser og data fandt bryggeriet desuden ud af, at de ikke bare kunne ændre på ølopskrifterne, men at designet også kunne trænge til en kærlig hånd.

 

Nyt og opdateret design

De fem nye øl til grænsehandlen ligner nemlig ikke de eksisterende Vestfyen øl, som findes på markedet i Danmark. De har alle fået et mere moderne design med farver, som skiller sig ud.

”Vi ønskede nye øl, som ikke kun skiller sig ud med den gode smag, men som forbrugeren får øje på, når de står og skal vælge øl”, nævner Michael Thustrup, som er salgsdirektør hos Bryggeriet Vestfyen.

”Vores brygmester Christoph har brygget helt fantastisk øl, så vi vidste godt, vi måtte gøre en indsats for at få kvaliteten af øllene og designet til at passe sammen. Vi tror på, at blandingen af det nye og opdaterede design på dåserne og den velsmagende øl vil lokke både gamle og nye forbrugere til at prøve øllene”, tilføjer Michael Thustrup.

 

De fem nye Vestfyen varianter Pilsner, Classic, IPA, NEIPA og Blond Ale kan nu købes ved Fleggaard.

”Men vi håber meget, at de danske butikker snart følger trop”, nævner Michael Thustrup afslutningsvist.

For mere information kontakt: jorsof@vestfyen.dk