PRESSEMEDDELELSE


Et lille plus på bunden, men en stærk tro på fremtiden hos A/S Bryggeriet Vestfyen

A/S Bryggeriet Vestfyen har netop offentliggjort regnskabet for 2016/17. Resultatet blev et overskud før skat på 1.751 t.kr. mod sidste års overskud på 2.090 t.kr.

“Isoleret set er resultatet beskedent, og kan ikke i sig selv betegnes som tilfredsstillende” udtaler administrerende direktør Poul Mark.

Branchen generelt har været hårdt ramt af den kolde og våde danske sommer, og det afspejler sig også i årets resultat for A/S Bryggeriet Vestfyen.

”Vores Private Label forretning på det danske marked er yderst konkurrencepræget, men meget væsentlig for bryggeriets samlede produktion. Vi har på grund af et stærkt prispresset marked haft både lavere priser og oplevet faldende volumen i det forgangne år”, bemærker Poul Mark.

Poul Mark påpeger dog, at der i året er investeret i videreudvikling af bryggeriets egne varemærker og i opbygning af eksport, hvorfor at man har en stærk tro på fremtiden hos A/S Bryggeriet Vestfyen.
Willemoes og Bryggeriet Frejdahl har igen i år vundet både nationale og internationale ølpriser og anerkendelser.

”Vi ser en vækst i salget af vores egne mærker på det danske marked, hvilket vi glæder os over. Samtidig er vi nu ved at etablere os i Kina, og vi er også kommet ind i Tyskland, Island og Polen. Det er den rigtige vej at gå. Vi har dog erfaret, at det tager tid og kræver ressourcer at arbejde på eksport”, afslutter Poul Mark.

A/S Bryggeriet Vestfyen er en af Danmarks allerstørste producenter af specialøl. Bryggeriet har igen i år vundet adskillige priser og anerkendelser med de to velkendte mærker; Willemoes og Bryggeriet Frejdahl. A/S Bryggeriet Vestfyen står også, med 96% af aktierne i A/S Dansk Coladrik, bag Jolly Cola.


Kontakt

Poul Mark, Adm. direktør, tlf. 64 71 10 41

Se Årsrapport 2016/2017 her