Aktionærinformation
Assens, d. 03.12.2019

Bryggeriet Vestfyen har valgt at overgå til at kommunikere elektronisk med aktionærerne, hvorfor det er vigtigt at du registrerer din mail ved at følge nedenstående vejledning:

  1. Klik på den grønne knap ”Aktionærinfo” øverst på bryggeriets hjemmeside. Herefter vælges ”Registrering af e-mailadresse”
  2. For private: Du skal nu logge ind ved at benytte dit NemID
    For selskaber: Kontakt kontoret for kodebrev på tlf. 63712212 eller mail kap@bvmail.dk
  3. Indtast din e-mailadresse i feltet ”E-mail”. Klik herefter på feltet ”Opdater”.
  4. Du modtager nu en e-mail i din indbakke. Vælg ”Klik her for at bekræfte” i den e-mail, du lige har modtaget. Din e-mailadresse er nu registreret i systemet.
  5. Log ud af ”Aktionærportalen”.

Din depotbank opdaterer automatisk dine stamoplysninger i Aktionærportalen (navn, adresse, beholdning, m.v.). Derimod skal du selv sørge for, at din e-mailadresse er korrekt. Du kan til enhver tid opdatere din e-mailadresse på Aktionærportalen.

Har du brug for assistance til at få registreret e-mailadressen i Aktionærportalen, vil vi kunne være behjælpelige med dette. Vi træffes på telefon +45 63 71 22 12 dagligt mellem kl. 09:00 – 15:00 eller via e-mail på kap@bvmail.dk.

Vil du derimod fortsætte med at modtage brevpost fra Bryggeriet Vestfyen, skal du aktivt kontakte os på telefon +45 63 71 22 12.