Pressemeddelelse d. 21. nov. 2017

I den anerkendte ølkonkurrence Brussel Beer Challenge, vinder Bryggeriet Vestfyen 2 eftertragtede medaljer for 2 af deres kendte specialøl. Her modtog bryggeriet en flot guldmedalje for sin spændende Barley Wine inspirerede øl – Frejdahl Herja samt en bronzemedalje for sin Baltic Porter øl – Willemoes Porter.

Brussel Beer Challenge er en årlig international og professionel ølkonkurrence for bryggerier fra hele verden. 1.250 øl fra hele verden, bedømmes af 80 dommere og det er meget æresfyldt, at vinde medalje i denne konkurrence, da den har stor bevågenhed fra udlandet.

Bryggeriet Frejdahl er et samarbejde mellem Jim Lyngvild og Bryggeriet Vestfyen. Herja er en Barley Wine inspireret øl, tilsmagt med sherry fadlagret dansk mjød. Dansk pilsnermalt samt mørk karamelmalt giver en sød og fyldig krop. Blandingen af Galaxy- og Amarillohumle skaber frugtige og søde smagsnuancer. Aroma fra røde bær, nordiske blomster samt havtornsaft afrunder smagen og skaber den perfekte balance til øllets maltede krop. Herja fås på 75 cl. flaske med korkprop. Forhandles i Bilka og Føtex samt i udvalgte specialbutikker.

Willemoes serien af specialøl, er nogle af de mest kendte og solgte specialøl i Danmark. De kendte Willemoes øl, har gennem de sidste mange år, vundet internationale priser. Willemoes Porter er en Baltisk Porter med en lang og sød smag af ristet malt og en fyldig eftersmag af lakrids. Willemoes Porter fås i 50 cl. flaske og forhandles i alle COOP butikker.
Adm. Direktør for A/S Bryggeriet Vestfyen, Poul Mark er meget begejstret:

”Denne udmærkelse for to af vores øl-serier er vi rigtig stolte af. Vi har allerede, gennem årene, opnået stor anerkendelse med vores brands: Bryggeriet Frejdahl og Willemoes. Disse to ærefulde priser viser endnu engang, at der brygges godt håndværk i Assens. Noget som ikke ville kunne lade sig gøre uden godt teamwork og stolte bryggetraditioner tilbage til 1885”.

Luksusøllene fra Frejdahl og Willemoes, har i de sidste år, været med til at præge det voksende specialølmarked. Bag alle smagsvarianterne står prisvindende brygmester Christoph Behnke.

Læs mere om vikingeøllene fra Bryggeriet Frejdahl på frejdahl.dk.
Læs mere om specialøllene fra Willemoes på vestfyen.dk

YDERLIGERE OPLYSNINGER: Brygmester Christoph Behnke for A/S Bryggeriet Vestfyen, Tlf.: 50 99 47 40, Mail: cb@bvmail.dk