Cookie- og privatlivspolitik for A/S Bryggeriet Vestfyen

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller anden enhed der indeholder en internet-browser, for at denne enhed kan genkendes, næste gang websiden besøges. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på bryggeriet-vestfyen.dk

Cookies gør det muligt at gemme brugernes adfærd på nettet. Dvs. at websiden kan huske information om brugeren, så brugeren ikke behøver at begynde forfra hver gang. Derudover så bruges cookies også til trafikmåling på siden og muliggør, at der kan køres statistik på, hvordan siden benyttes.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Forhåbentlig vil du tillade cookies fra www.bryggeriet-vestfyen.dk, da de hjælper til at siden fungerer optimalt. Skulle du ønske at blokere for eller slette cookies, så kan du læse vejledninger fra de mest almindelige browsere via dette link:

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Siden anvender cookies fra Google Tag Manager. Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering i forbindelse med jobansøgning, reklamationer, deltagelse i en undersøgelse eller ved tilmelding til generalforsamling.

Periode for opbevaring af personoplysninger

Personoplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Periode afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Tilbagekaldelse af samtykke/indsigt i registrerede data

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke omkring opbevaring af oplysninger eller få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, så kan du kontakte A/S Bryggeriet Vestfyen på følgende mail:

info@bvmail.dk

Hvis der er registreret forkerte data om dig, eller har du andre indsigelser, kan du også rette henvendelse.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jvf persondatalovens §58 stk 1.

Opdatering af cookie- og privatlivspolitik

Du er selv ansvarlig for at holde dig opdateret omkring vores cookie- og privatlivspolitik.

Senest revideret: 18. maj 2018