Pressemeddelelse d. 3. okt. 2017

På International Food Contest i Herning modtog Bryggeriet Frejdahl, for 3. år i træk, en flot æresmedalje for sin spændende dessertøl Brynhild. Den vandt titlen som ”Årets bedste øl”, hvilket er en meget æresfuld titel, da konkurrencen har stor bevågenhed fra Danmark og udlandet. Æresmedaljen er helt speciel. Først kårer man guldvinderne, hvorefter der bliver lavet en ny smagning blandt disse. Vinderen heraf modtager en æresmedalje.

Adm. Direktør for A/S Bryggeriet Vestfyen, Poul Mark er meget stolt:

”Denne udmærkelse er vi rigtig stolte af. Vi har allerede opnået meget med vores nye brand Bryggeriet Frejdahl. Det er summen af godt teamwork og stolte bryggetraditioner tilbage til 1885, som går op i en højere enhed med denne ærespris”.

Bryggeriet Frejdahl er et samarbejde mellem A/S Bryggeriet Vestfyen og Jim Lyngvild. Ølserien blev lanceret for 2 år siden, og har sidenhen været med til at præge det voksende specialølmarked. Bag alle smagsvarianterne står brygmester Christoph Behnke, som ligeledes står bag ølserien Willemoes’ store succes gennem årene.

Luksusøllen Brynhild kan købes i Bilka og Føtex landet over. Den kan ligeledes købes i udvalgte specialbutikker og online på Detfynske.dk.