JOLLY FØDSELSDAGSKONKURRENCE!

SÅDAN GØR DU:

Køb 1,5 L Jolly. Send os en sms med teksten JOLLY til 1272 (alm. sms-takst), herefter modtager du et link, hvor du skal uploade din bon.
Når din bon er uploadet, deltager du i lodtrækningen om lækre månedspræmier. Vi trækker nye vindere hver måned.
Vinderne får direkte besked på mail og bliver offentliggjort her på sitet.
Alle indsendte bon’er, deltager automatisk i konkurrencen om hovedpræmien, som bliver trukket den 31/12 2019.

PRÆMIER:

HOVEDGEVINST:

SKIREJSE MED VINTERLY. VÆRDI: 22.000,-

MÅNEDSPRÆMIER:

GRILL OG UDSTYR TIL HELE FAMILIEN. VÆRDI: 6.179,-

FAMILIEDAG I KØBENHAVN ZOO. VÆRDI: 600,-

FAMILIEDAG I ODENSE ZOO. VÆRDI: 590,-

FAMILIEDAG I GIVESKUD ZOO. VÆRDI: 640,-

JOLLY BOBSPIL (LIMITED EDITION). VÆRDI: 499,-

JOLLY KØLESKAB (LIMITED EDITION). VÆRDI: 1.000,-

FAMILIESPIL FRA GAME INVENTORS. VÆRDI OP TIL: 400,-

TRYK HER FOR AT SE ALLE VINDERE

Er du i tvivl om det mindste? Vi har samlet lidt af jeres spørgsmål her.
Er du stadig i tvivl, så er du velkommen til at tage fat i os på vores Facebook side.

Det med småt

Konkurrencen gælder i perioden fra 18.03.19 til og med 31.12.19. Man skal være 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Konkurrencen afholdes af A/S Bryggeriet Vestfyen. Medarbejdere hos A/S Bryggeriet Vestfyen og bryggeriets samarbejdspartnere må ikke deltage. Det koster alm. trafiktakst at deltage. Du kan kun deltage én gang pr. bon, hvorpå du har købt en valgfri Jolly 1,5 L i Danmark. Kvitteringen skal være læsbar for at man kvalificerer sig til at kunne deltage. Der udtrækkes vindere månedligt i konkurrenceperioden, første gang i uge 16, og vinderne får direkte besked på mail. Vinderen offentliggøres her på siden med fornavn og by. A/S Bryggeriet Vestfyen er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl eller for indlæg, der er gået tabt, og/eller ikke er modtaget, beskadigede eller forsinkede, eller som ikke har kunnet sendes på grund af tekniske fejl eller enhver anden årsag, som arrangøren ikke er herre over. Ved mistanke om snyd har A/S Bryggeriet Vestfyen ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse betingelser. Indsendte kvitteringer dateret før 18.03.19 og efter 31.12.19 indgår ikke i konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at A/S Bryggeriet Vestfyen og bryggeriets samarbejdspartnere må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for administration af konkurrencen. Når konkurrencen er slut, vil personoplysningerne blive slettet.

A/S Bryggeriet Vestfyen vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger. Du har altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes før konkurrencen er gennemført, vil du ikke længere være berettiget til at deltage i konkurrencen, og A/S Bryggeriet Vestfyen vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger. Du har også en lovfæstet ret til gratis, en gang hver kalenderår, efter en skriftlig underskrevet anmodning stilet til A/S Bryggeriet Vestfyen, at blive informeret om hvilken personoplysninger om dig, som A/S Bryggeriet Vestfyen har, og hvordan disse data behandles. Du har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som A/S Bryggeriet Vestfyen behandler. For yderligere information eller spørgsmål til konkurrencen, kontakt A/S Bryggeriet Vestfyen på tlf.: +45 64 71 10 41 eller marketing@bvmail.dk.