Karlens Nordic Craft Beer nomineret til prestigefyldt international pris

Samarbejdet mellem Lidl og A/S Bryggeriet Vestfyen om den nye nordiske specialølsserie, Karlens Nordic Craft Beer, har nu opnået international opmærksomhed og anerkendelse. To af seriens specialøl, Økologisk Spring Ale og Ginger Beer, er nomineret til den prestigefyldte internationale pris, European Private Label Awards af branchemagasinet European Supermarket Magazine.

Det er et stærkt felt der deltager i dette års konkurrence om at blive det bedste europæiske private label produkt. Derfor er vi stolte over at vores samarbejde med Lidl omkring udviklingen af deres private label specialølsserie, Karlens Nordic Craft Beer, nu har ført to nomineringer med sig til den prestigefyldte internationale pris, European Private Label Awards, der afholdes af branchemagasinet, European Supermarket Magazine. Hvert år indsender dagligvarekæder fra hele Europa private label produkter til nominering, hvorefter de absolut bedste private label-produkter i Europa skal kåres af magasinets panel.

To specialøl fra A/S Bryggeriet Vestfyen er nomineret

Lidl har i år fået nomineret to øl fra Nordic Craft Beer-serien, som er udviklet og brygget hos A/S Bryggeriet Vestfyen; Karlens økologisk Spring Ale og Karlens Ginger Beer dyster i år om at blive det bedste europæiske private label-produkt i kategorien “Beverages (Alcoholic)”.

Hos Lidls indkøbsdirektør er man glad og stolt over nomineringen:

”Private-labelprodukter af absolut topkvalitet til de bedste priser er noget, vi satser benhårdt på. Vi går aldrig på kompromis, når vi skal finde de allerbedste danske leverandører. Det bliver der lagt mærke til – også uden for Danmarks grænser – og derfor gør det mig også ekstra glad og stolt, at vi i år har hele fire produkter nomineret i et meget stærkt felt blandt vores konkurrenter,” udtaler Rasmus Pape.

Anerkendelse for leverandører

At have produkter nomineret til den prestigefyldte pris, er ikke kun stort for Lidl, det er også en anerkendelse af at vi hos A/S Bryggeriet Vestfyen leverer kvalitetsprodukter, der kan klare sig på det internationale marked.

”Når vi er så stolte af at få produkter nomineret til European Private Label Awards, er det også fordi, det er en vigtig trædesten for vores hammerdygtige leverandører for at komme endnu længere ud med deres produkter. Og dermed udbrede kendskabet til dansk topkvalitet i resten af verden i endnu højere grad,” siger Rasmus Pape.

Hos A/S Bryggeriet Vestfyen modtog vi derfor også nyheden med store smil:

”Det er en stor anerkendelse, at vores specialøl bliver nomineret til European Private Label Awards. Øllene har vi udviklet sammen med Lidl og er resultatet af knap 12 måneders fælles eksperimenter og en lang række smagstest, hvor vi følte, at resultatet var af høj kvalitet og gav os en tro på, at de forskellige smage er noget danskerne vil elske. Nomineringen til en stor, international branchepris gør os stolte og giver os tro på, at den retning vi udvikler os i, er den rigtige. I samarbejdet med Lidl ligger der også muligheder uden for landets grænser, og denne anerkendelse, som er i tråd med vores egne planer om at komme ud på nye markeder, gør os fortrøstningsfulde om, at det også er realistisk,” siger Thomas Hald Blouner, salgs- og marketingchef ved Bryggeriet Vestfyen.

De to specialøl er nomineret i et felt af private label-produkter fra 15 dagligvarekæder i hele Europa.

Konkurrencen afholdtes første gang i 2017 af det internationale branchemagasin European Supermarket Magazine, som uddeler priserne på baggrund af kriterierne innovation, præsentation og smag.

Vinderne af European Private Label Awards 2021 kåres i midten af marts 2021.

Nordic Craft Beer – økologisk Spring Ale 4,5%

Frisk specialøl med karakteristisk og frugtig smag med noter af hyldeblomst. Produceret af A/S Bryggeriet Vestfyen.

Nordic Craft Beer – Ginger Beer 4,0%

Ingefærøl med forfriskende og sprød smag af ingefær. Perfekt til sushi, fisk og skaldyr. Produceret af A/S Bryggeriet Vestfyen.

 

(Denne nyhed er baseret på en pressemeddelelse fra Lidl. Se den oprindelige pressemeddelelse her.)