Pressemeddelelse d. 11. nov. 2016

KIF Kolding København kan med glæde og stolthed præsentere ny co-hovedsponsor d. 11. november 2016.
Jolly Cola og KIF Kolding København har indgået et unikt samarbejde, hvor eksponering og aktivering går hånd i hånd. Aftalen, der er indgået for en periode på 5 ½ år, er udtryk for et fælles ønske om et seriøst, langsigtet og afgørende partnerskab.

Aftalen med Jolly Cola indbefatter et større beløb over perioden, som vil forstærke platformen under KIF Kolding København betragteligt.

Vi har en klar ambition om, at vores sportsbrand skal ligge i toppen af 888 ligaen og være en seriøs international medspiller. Dette kræver et stærkt økonomisk fundament, hvor dét at tjene penge på egne events og kampe, er medvirkende til den økonomiske stabilitet. Vi glæder os meget til at få Bryggeriet Vestfyen med deres brand Jolly Cola ombord og ser frem til at løfte i flok.
Om samarbejdet udtaler administrerende direktør for Bryggeriet Vestfyen Poul Mark sig:

”Vi forventer os meget af samarbejdet. KIF Kolding København er klassens frække dreng, som tør gøre tingene på en anderledes måde., sådan ser vi også os selv som Bryggeri.
Deres koncept er supergodt og de er ikke bange for at tage chancer. De har vundet imponerende 14 danske mesterskaber og har en spændende målsætning.
KIF Kolding København spreder deres aktiviteter ud over hele landet med hjemmebane i Kolding og København. Det er meget interessant for os rent markedsføringsmæssigt. Vores Jolly Cola er det perfekte match med KIF Kolding København. Historien om Jolly Cola, der startede tilbage i 1959, er historien om at skabe Danmarks helt egen cola. KIF Kolding København er et af topholdene i dansk herrehåndbold og hele konceptet omkring dette, vil vi meget gerne være en del af.”

Om samarbejdet udtaler direktør for KIF Kolding København Jens Boesen:

“Brandet Jolly Cola er kendt gennem generationer, og vi er stolte over at blive en strategisk partner, som skal være med i Bryggeriet Vestfyen’s strategi. Dette forpligter og er et statement om, at KIF Kolding København er kommet for at blive. Vi har investeret rigtig meget i etableringsfasen og nu begynder afkastet at komme. Vi kigger rigtig meget på vores platform, hvorledes denne kan forstærkes. Her er Jolly Cola aftalen afgørende for vores fremtidige tankegang og medvirkende til, at vi forstærker os økonomisk.”

Spørgsmål rettes venligst til direktør Jens Boesen på 20 89 37 00
Med venlig hilsen

KIF Kolding København