WILLEMOES JUBILÆUMSKONKURRENCE!

SÅDAN GØR DU

Køb valgfri øl fra Willemoes. Skriv en sms med teksten WILLEMOES til 1272 (alm. sms-takst), så modtager du et link, hvor du skal uploade din bon.
Når din bon er uploadet, deltager du i lodtrækningen om lækre månedspræmier. Vi trækker nye vindere hver måned.
Vinderne får direkte besked på mail og bliver offentliggjort her på sitet.
Alle indsendte bon’er, deltager automatisk i konkurrencen om hovedpræmien, som bliver trukket den 31/12 2019.

PRÆMIER:

HOVEDGEVINST:

REJSEGAVEKORT FRA KRYDSTOGT EKSPERTEN. VÆRDI: 15.000,-

MÅNEDSPRÆMIER:

Ølsmagning for 10 personer med Christoph Behnke. VÆRDI: 2.500,-

Gasgrill & tilbehør fra Rösle. VÆRDI: 5.498,-

Gryde og Kasserolle fra eva solo. VÆRDI: 1.599,-

1 års forbrug af Willemoes (195 stk.). VÆRDI: 3.900,-

Samt mange flere…

TRYK HER FOR AT SE ALLE VINDERE

Spørgsmål til jubilæumskonkurrencen? Se her for svar,
og ellers er du velkommen til at kontakte os på vores Facebook side.

Det med småt

Konkurrencen gælder i perioden fra 18.03.19 til og med 31.12.19. Man skal være 18 år for at deltage og bosiddende i Danmark. Konkurrencen afholdes af A/S Bryggeriet Vestfyen. Medarbejdere hos A/S Bryggeriet Vestfyen og bryggeriets samarbejdspartnere må ikke deltage. Det koster alm. trafiktakst at deltage. Du kan kun deltage én gang pr. bon, hvorpå du har købt en Willemoes i Danmark. Kvitteringen skal være læsbar for at man kvalificere sig til at kunne deltage. Der udtrækkes vindere månedligt i konkurrenceperioden, første gang i uge 16, og vinderne får direkte besked på mail. Vinderen offentliggøres her på siden med fornavn og by. A/S Bryggeriet Vestfyen er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl eller for indlæg, der er gået tabt, og/eller ikke er modtaget, beskadigede eller forsinkede, eller som ikke har kunnet sendes på grund af tekniske fejl eller enhver anden årsag, som arrangøren ikke er herre over. Ved mistanke om snyd har A/S Bryggeriet Vestfyen ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse betingelser. Indsendte kvitteringer dateret før 18.03.19 og efter 31.12.19 indgår ikke i konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at A/S Bryggeriet Vestfyen og bryggeriets samarbejdspartnere må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for administration af konkurrencen. Når konkurrencen er slut, vil personoplysningerne blive slettet.

A/S Bryggeriet Vestfyen vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger. Du har altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes før konkurrencen er gennemført, vil du ikke længere være berettiget til at deltage i konkurrencen, og A/S Bryggeriet Vestfyen vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger. Du har også en lovfæstet ret til gratis, en gang hver kalenderår, efter en skriftlig underskrevet anmodning stilet til A/S Bryggeriet Vestfyen, at blive informeret om hvilken personoplysninger om dig, som A/S Bryggeriet Vestfyen har, og hvordan disse data behandles. Du har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som A/S Bryggeriet Vestfyen behandler. For yderligere information eller spørgsmål til konkurrencen, kontakt A/S Bryggeriet Vestfyen på tlf.: +45 64 71 10 41 eller marketing@bvmail.dk.