BRANDS

THE FOUNDATION The foundation, Bryggeriet Vestfyen’s Fond, was set up on 16 June 1998 on the basis of a DKK 300,000 donation from the brewery, A/S Bryggeriet Vestfyen. The object of the establishment of this foundation was that of providing support for general charity and for cultural objectives within the area of West Funen. The foundation’s first financial reporting period was from 1-10-2000 to 30-9-2001.

Since then, the foundation has supported a wide selection of generally charitable objectives together with various sports clubs and cultural societies, schools and institutions, private individuals, etc. This was made possible via A/S Bryggeriet Vestfyen’s contributions – as, every year, the brewery donates a part of its profits to the foundation.

The foundation is administered by a board of 5 members, comprising: The incumbent mayor of Assens and his first deputy; 2 members of A/S Bryggeriet Vestfyen’s board of directors – elected by the general assembly subject to the foundation’s recommendation; and the final member will be supplied by the foundation itself.

INVESTOR Corporate Governance

Fremadrettet vil kommunikationen til vores aktionærer foregå digitalt, hvorfor det er nødvendigt at registrere Deres emailadresse.
A/S Bryggeriet Vestfyen lægger stor vægt på, at selskabets aktionærer og interessenter i øvrigt til enhver tid har adgang til oplysninger om bryggeriets virksomhed. Bryggeriet ønsker en løbende dialog med selskabets aktionærer, hvorfor vi har et mål om at opretholde et tilfredsstillende højt informationsniveau. Bryggeriets hjemmeside opdateres således løbende med investorrelaterede forhold.

Åbenhed og gennemsigtighed er afgørende for aktionærers vurderinger. Det er derfor bryggeriets ønske at føre en aktiv dialog og derigennem bidrage med aktuel information, som bl.a. kan anvendes ved vurdering/fastsættelse af bryggeriets aktiekurs og dermed bryggeriets værdi. Grundlaget og de ydre rammer for A/S Bryggeriet Vestfyen er baseret på bl.a. Selskabsloven, Årsregnskabsloven, selskabets vedtægter samt andre relevante love, regler og anbefalinger.

Selskabet modtager meget gerne forslag fra aktionærer og andre angående forbedring af vores investor relations.

KONTAKT OS Du er altid velkommen til at kontakte os med dit spørgsmål på vores mailadresse: info@vestfyen.dk.

Job & Rundvisning
Ønsker du at arbejde for A/S Bryggeriet Vestfyen, har du en reklamation eller kunne du tænke dig en rundvisning på bryggeriet, så vælg en af knapperne nederst.
Uopfordret ansøgninger sendes til: job@vestfyen.dk

Fakturering
Fremsendelse af faktura udstedt til A/S Bryggeriet Vestfyen skal ske til: bogholderi@vestfyen.dk

Sponsorater fra A/S Bryggeriet Vestfyen
A/S Bryggeriet Vestfyen støtter mange forskellige formål med sponsorater. Hvis du vil læse mere om sponsorater og om hvordan du ansøger, så brug venligst nedenstående link.

JOBS
Timelønnet personale
Såfremt du er interesseret i at arbejde for A/S Bryggeriet Vestfyen er du velkommen til at udfylde jobansøgningsskema, og vi vil vende tilbage til dig, hvis vi ønsker at se dig til en samtale: Jobansøgningsskema

Vi har pt. ingen ledige stillinger.


Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send dit CV sammen med nogle ord om dig selv. Skriv, hvorfor du gerne vil arbejde hos A/S Bryggeriet Vestfyen, hvilke kvalifikationer du har, og hvilke opgaver du gerne vil arbejde med. Send din ansøgning til:

A/S Bryggeriet Vestfyen, Fåborgvej 4, 5610 Assens

Eller på mail til: job@vestfyen.dk

Vi sletter din ansøgning og oplysninger efter 3 måneder i henhold til den nye persondatalov. Når du henvender dig via mail, accepterer du samtidig websitets cookie- og privatlivspolitik
REKLAMATION Vi gør altid vores bedste for at levere produkter af den bedste kvalitet.
Skulle der mod forventning være produkter, der ikke lever op til vores
høje standard, så udfyld venligst nedestående skema.

Vi beder dig gemme pågældende produkt i original emballage.

Reklamationsskema
BOOK EN RUNDVISNING Større grupper, organisationer eller foreninger har mulighed for at booke en rundvisning på bryggeriet. Minimum 16 deltagere, og prisen er 125 kr. pr. person.

Vi gør opmærksomme på at der både er trapper og vores faciliteter er bredt ud på et stort område - rundvisningen er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Kontakt os på tlf.: 31 14 14 50 eller på wesvil@vestfyen.dk, for at høre mere om muligheden for at komme på rundvisning.

På nuværende tidspunkt har vi ikke fastlagt turistrundvisninger for 2024.
WHISTLEBLOWER Vi ønsker at opretholde en transparent forretning med en høj forretningsetik. Det er vigtigt for os, at alle, der har noget med vores forretning at gøre føler sig sikre og respekterede. Du er en vigtig del af vores succes.

Vores whistleblowerordning giver dig mulighed for at rapportere mistænkelig eller ureglementeret adfærd; alt, hvad der ikke stemmer overens med vores værdier og politikker. Vores whistleblowerordning er et vigtigt værktøj for at fremme en høj etisk standard og opretholde vores kunders og den offentlige tiltro til os.

Whistleblowerordningen kan bruges til at informere om en bekymring om ureglementeret adfærd, der ikke stemmer overens med vores værdier og etik, og som kan have en betydelig påvirkning på vores virksomhed eller en persons liv eller helbred. Du behøver ikke at have bevis for din påstand, men alle indberetninger skal laves i god tro.

I første omgang opfordrer vi dig til at kontakte en leder i vores organisation, inden du indberetter en sag. Hvis du ikke føler, du kan være åben omkring sagen, kan du indberette anonymt. For arbejdsrelaterede problemer og udfordringer, bedes du kontakte din leder eller tillidsrepræsentant.

Din indberetning er håndteret af en ekstern udbyder, for at sikre anonymitet. Al kommunikation er krypteret og password-sikret, og al kommunikation behandles i fortrolighed.

INDBERET HER